Estàs a: Inici
          

Polsera IGA Menorca

Des de l'arribada de Menorca als Island Games s'ha apostat per un element que signifiqués l'adhesió al projecte, el suport i la promoció d'una forma visible. Així mateix, aquest element, que va començar essent un carnet i avui en dia és una polsera, també es va pensar per ajudar esportistes, tècnics i delegats a finançar la part del viatge què cadascun ha de fer front.

Dins de l'estratègia comercial i promocional, es va obrir la possibilitat al fet que el teixit comercial i empresarial de Menorca se sumés al projecte IGA venent tant els carnets com les polseres per un preu de 10 euros i que oferissin descomptes i avantatges als clients que la mostressin en qualsevol compra.

Dins del bienni de Gibraltar 2019 l'estratègia comercial varia considerablement, ja que el preu de venda de la polsera serà de 3 euros i les empreses que s'hi adhereixin decidiran si ofereixen o no descomptes o avantatges. Entre tots els socis d'IGA Menorca es faran sorteigs trimestrals, així com el sorteig d'un viatge amb les despeses pagades per acompanyar l'expedició a Gibraltar, entre altres aspectes.

El valor de la polsera va molt més enllà del comercial o promocional, es tracta d'un símbol que mostra el suport de les persones que la duen al projecte IGA Menorca. Dona visibilitat a la feina i a l'esforç que requereix el projecte, a més de donar suport econòmic a tot el que fa referència a IGA.

 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te