Estàs a: Inici
          

Rodes 2007

Menorca va debutar als Island Games de l'illa grega de Rodes, el mes de juny de 2007, amb una meritòria setena plaça sobre 25 participants, i on va fer sonar la melodia d'Un senyor damunt un ruc fins a 11 vegades, en les quals es va penjar l'or. La il•lusió i l'ambició van estar per sobre dels nervis de l'estrena i Menorca va signar una gran actuació que va sorprendre tothom.

L'expedició va estar formada per 173 esportistes, que van prendre part en les diferents disciplines. Menorca va tenir una actuació impecable en bàsquet, on va fer doblet amb l'or en dones i homes; en vòlei platja femení, on també va pujar dalt de tot gràcies a Montse Cardona i Vane Ruiz; en 200metres tanques, amb l'or de Lita López, o en tir al plat, amb els dos ors de Joan Manuel Bagur i Juan José Marquès, així com amb el doblet per equips, en què es van sumar dos ors més.

Però, sens dubte, el moment més impressionant va arribar de la mà del surf de vela, en què Menorca va aconseguir un podi format íntegrament per menorquins, amb Jonathan Dunnett al lloc més alt, seguit per Marc Riera i Bernat Coll Pons.

Els jocs van ser cruels amb Carlos Truyol, que dues vegades va fer prop de sumar l'or en 3.000 i 5.000 metres i va haver d'acontentar-se amb la plata.

Menorca va viure un debut molt positiu, que va servir de base perquè el projecte IGA Menorca comencés a arrelar en la societat.


En els jocs de Rodes es van disputar les proves d'atletisme, tir amb arc, ciclisme, bàdminton, bàsquet, fútbol, golf, gimnàstica rítmica, judo, surf de vela, vela, tir olímpic, tir de precisió, natació, tennis taula, tennis, volei i volei platja.

Menorca va participar en tots a excepció de fútbol femení i volei masculí.
 

caption
INFORMACIÓ  
Posició de Menorca 7 de 25
Medalles d'Or 11
Medalles de Plata 10
Medalles de Bronze 10
Totals 31
 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Rhodes 2007
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te