Estàs a: Inici
          

Äland 2009

La segona participació de Menorca en uns Island Games va tenir lloc a la remota illa finlandesa d'Aland, molt al nord d'Europa. La major sorpresa que es van trobar els 165 esportistes menorquins que van prendre part en els jocs va ser la gran quantitat d'hores de llum, que dificultaven poder descansar en condicions.

En nou ocasions Menorca va pujar dalt de tot del podi. L'equip de surf de vela va tornar a copar el podi per complet, com ja va fer a Rodes 2007, amb Jonathan Dunnett a la part més alta, acompanyat en aquesta ocasió de Sebastià Mercadal i Loren Mesquida.

Un jove Borja Goñalons va aconseguir el seu primer or IGA en tir amb arc, mentre l'equip de bàsquet femení perllongava dos anys més el seu domini en pista amb un altre or i el masculí es conformava amb la plata.

Tres ors més arribaven a cop de raqueta gràcies als dobles mixts, als dobles femenins i a l'or per equips, i dos més gràcies al tir al plat, que convertien Menorca en un dels rivals a batre en la disciplina de la punteria.


Als jocs d'Aland els esports que es van disputar van ser atletisme, tir amb arc, bàdminton, bàsquet, fútbol, golf, gimnàstica rítmica, judo, surf de vela, vela, tir olímpic, tir de precisió, natació, tennis taula, tennis, volei i volei platja.

Menorca va participar en tots els esports a excepció de fútbol femení i volei masculí.
 

caption
INFORMACIÓ  
Posició de Menorca 8 de 25
Medalles d'Or 9
Medalles de Plata 7
Medalles de Bronze 11
Totals 27
 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Aland 2009
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te