Estàs a: Inici
          

Wight 2011

La tercera participació de Menorca en els Island Games va tenir lloc a l'illa britànica de Wight, on l'expedició menorquina va estar formada per 159 esportistes, que van compartir més d'una setmana en un càmping entre bungalous. En aquesta ocasió l'illa tenia una gran extensió i alguns esports, com la vela i el golf, es van realitzar en punts molt allunyats de la resta de l'expedició.

Vuit van ser els ors que es van penjar els representants menorquins. Una vegada més, el bàsquet femení, Borja Goñalons i Juan Manuel Bagur, en dues ocasions, van ser els principals baluards de Menorca, als quals es van sumar Ángela López, en 400 tanques, i una imponent Ruth Moll, guanyadora de dos ors i una plata.

També va aconseguir el seu tercer or Jonathan Dunnett, en surf de vela, encara que en aquesta ocasió les competicions de vela van quedar molt deslluïdes per la falta de vent, cosa que va propiciar que solament es pogués competir un dels dies.

Els esports que es van disputar a l'illa de Wight van ser atletisme, tir amb arc, bàdminton, bàsquet, ciclisme, fútbol, golf, surf de vela, vela, tir olímpic, tir de precisió, squash, natació, tennis taula, tennis i volei.

Menorca va participar en tots els esports menys fútbol femení i volei masculí.
 

caption
INFORMACIÓ  
Posició de Menorca 8 de 24
Medalles d'Or 8
Medalles de Plata 8
Medalles de Bronze 12
Totals 28
 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Wight 2011
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te