Estàs a: Inici
          

Les Bermudes 2013

Expedicio a Bermudes 2013L'edició dels Island Games a les Bermudes ha estat, sens dubte, la més complicada per a la delegació menorquina. La complicada situació social i econòmica, lligada a un desplaçament complex i costós, va propiciar que l'expedició estigués formada solament per 32 esportistes. Tot i així, Menorca va aconseguir un més que meritori desè lloc general sumant 15 medalles, 5 d'or, 3 de plata i 7 de bronze.

Sens dubte el protagonista dels jocs va ser el ciclista d'Alaior Kamal El Hihoui, que es va penjar la medalla d'or en les dues proves de bicicleta de muntanya i va propiciar que l'equip es pogués penjar la de plata. També es va penjar dos ors Juan Manuel Bagur en tir al plat, en individual i en equip, al costat de Sebastià Bosch, i la parella Vanesa Ruiz i Maria Bonafont van ser les millors en vòlei platja. Un altre que va tenir dos metalls va ser Albert Navarro, en bàdminton, amb dos bronzes en individual i en parelles al costat del seu germà, Eric. Josep Mercadal va donar una plata a la natació menorquina, la segona medalla en aquesta disciplina.

El triatló menorquí va participar per primera vegada en uns jocs de la mà de Juli Martí Mora, que va quedar 5è, i de Paco Arnau, que va quedar 16è.

 

caption
INFORMACIÓ  
Posició de Menorca 10 de 22
Medalles d'Or 5
Medalles de Plata 3
Medalles de Bronze 7
Totals 15
 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Bermudes 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrocinadors
 
 
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te