Estàs a: Inici
          

Bermudes 2013

A l'edició dels Island Games de Bermudes l'expedició va estar formada per un total de 32 esportistes, en el que ha estat el viatge més llunyà que ha fet IGA Menorca. Tot i així, Menorca va aconseguir el desè lloc general sumant 15 medalles, 5 d'or, 3 de plata i 7 de bronze.

Sens dubte el protagonista dels jocs va ser el ciclista d'Alaior Kamal El Hihoui, que es va penjar la medalla d'or en les dues proves de bicicleta de muntanya i va propiciar que l'equip es pogués penjar la de plata. També es va penjar dos ors Juan Manuel Bagur en tir al plat, en individual i en equip, al costat de Sebastià Bosch, i la parella Vanesa Ruiz i Maria Bonafont van ser les millors en vòlei platja. Un altre que va tenir dos metalls va ser Albert Navarro, en bàdminton, amb dos bronzes en individual i en parelles al costat del seu germà, Eric. Josep Mercadal va donar una plata a la natació menorquina, la segona medalla en aquesta disciplina.

El triatló menorquí va participar per primera vegada en uns jocs de la mà de Juli Martí Mora, que va quedar 5è, i de Paco Arnau, que va quedar 16è.


Als jocs de Bermuda els esports que es van disputar van ser atletisme, bàdminton, bàsquet masculí, ciclisme, golf, gimnàstica, surf de vela, vela, tir olímpic, tir de precisió, squash, natació, tennis, triatló, volei i volei platja.

Menorca no va participar en bàsquet masculí, futbol, gimnàstica, squash i volei.
 

caption
INFORMACIÓ  
Posició de Menorca 10 de 22
Medalles d'Or 5
Medalles de Plata 3
Medalles de Bronze 7
Totals 15
 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Bermudes 2013
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te