Estàs a: Inici
          

Jersey 2015

En els Island Games de Jersey l'expedició menorquina va guanyar 15 medalles, de les quals 3 van ser d'or. Els jocs es van dur a terme en aquesta illa situada molt a prop de França, al canal de la Mànega, encara que de bandera britànica. Menorca hi va acudir amb 102 esportistes i la moral per l'aire després de la complicada edició de les Bermudes.

De nou Juan Manuel Bagur va ser el principal referent menorquí, perquè va aconseguir dos ors, el de tir al plat individual i el d'equips al costat de Sebastià Bosch, mentre que el tercer el va signar Borja Goñalons, en tir amb arc, amb la qual cosa confirmà una vegada més que és el rival a batre en arc recorbat.

La creu de la moneda va ser el bàsquet femení, que va perdre la seva condició d'invictes en cedir per primera vegada la medalla d'or des de Rodes. Les jugadores de Migue Fernández van caure en la final en un partit molt disputat. El futbol, per la seva banda, va aconseguir la primera medalla en imposar-se en la final de consolació i es va penjar el bronze.

L'expedició va compartir una setmana en un hotel a la part alta d'un turó lleugerament apartat de les ciutats, en una zona molt verda.

Els esports que es van disputar a l'edició de Jersey van ser: Atletisme, tir amb arc, bàdminton, bàsquet, ciclisme, fútbol, golf, surf de vela, vela, tir de precisió, tir olímpic, natació, tennis taula, tennis, triatló, volei i volei platja.

Menorca va participar en tots els esports a excepció de bàsquet masculí i fútbol femení.
 

caption
INFORMACIÓ  
Posició Menorca 15 de 24
Medalles d'Or 3
Medalles de Plata 6
Medalles de Bronze 6
Total 15
 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Jersey 2015
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te