Estàs a: Inici
          

Gotland 2017

Menorca va desplaçar 113 esportistes a l'illa sueca de Gotland el mes de juny de 2017 i en va tornar amb 6 medalles d'or d'un total de 20, que li van valer per situar-se en la posició 12 de les 23 illes participants.

L'equip femení de bàsquet va recuperar la seva corona internacional en tornar a guanyar la medalla d'or, encara que el nom propi menorquí dels jocs va ser el de Lita López, que va tornar als Island Games després d'uns anys de descans i ho va fer penjant-se dos ors, actuació que li va servir per ser la banderera dels menorquins en el tancament dels jocs.

També es van llevar una important espina els germans Eric i Albert Navarro, els quals es van penjar l'or en bàdminton després d'un gran torneig. També va signar una nova fantàstica actuació Borja Goñalons, que va aconseguir un nou or i va liderar l'equip per aconseguir la plata col·lectiva. La jove Gemma Negrè es va aixecar com la millor jugadora individual de tennis, tot i ser la més jove del quadre.

Una altra actuació molt destacada va ser la de la jove ciclista Núria Bosch, que va sorprendre totes les seves rivals en acabar en les dues proves de ciclisme de bicicleta de muntanya en tercer lloc i va sumar així dos bronzes. Una altra bona notícia va ser la primera medalla per al triatló, que va caure en mans de Nil Riudavets, segon en homes, així com el debut del futbol femení menorquí, també notícia molt positiva.

Per contra, Juan Manuel Bagur no va aconseguir cap or, una notícia en els Island Games, ja que l'havia aconseguit en tots els jocs en què havia participat. Així i tot, va aconseguir la plata després d'una final molt disputada i que es va decidir en el tie-break.

En aquesta ocasió, l'expedició es va allotjar en un recinte tipus càmping amb tres seleccions més i Gotland va acollir els jocs amb fred, vent i llargues jornades de llum, ja que el sol es deixava veure fins a la mitjanit.


Els esports que es van disputar a l'edició de Gotland van ser: Atletisme, tiro amb arc, bàdminton, bàsquet, ciclisme, fútbol, golf, gimnàstica, tir olímpic, tir de precisió, natació, tennis taula, tennis, triatló, volei i volei platja.

Menorca va participar en tots els esports.
 

caption
INFORMACIÓ  
Posició de Menorca 12 de 23
Medalles d'Or 6
Medalles de Plata 6
Medalles de Bronze 8
Total 20
 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Gotland 2017
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te