Estàs a: Inici
          

Gibraltar 2019

Menorca va tornar a exhibir múscul en els jocs de Gibraltar 2019, concretament en el tatami on la delegació menorquina va aconseguir 12 medalles, de les 31 amb les quals va acabar la seva participació. Un total de 121 persones van formar l'expedició en un viatge que va comptar amb el patrocini de Baleària, i que va cobrir la ruta Ciutadella-Palma-Eivissa-Alacant per mar, i van agafar un autobús des d'allà fins a Gibraltar.

Els judokes menorquins van estar prop del ple, en penjar-se 12 medalles de 13 possibles -2 ors, 5 plates i 5 bronzes-, i tenint en Soni Pardo i Óscar Lázaro, als seus grans representants, guanyadors de dos ors, així com a Tania Teixidor, guanyadora de dues plates.

Un altre dels esportistes destacats, sens dubte, va ser Éric Navarro, guanyador de l'or en individual i en dobles, al costat del seu germà Albert, revalidant així el títol aconseguit a Gotland 2017.

Marina Bagur, en 3.000 metres obstacles, no només es va penjar l'or en una gran cursa, sinó que ho va fer establint un nou rècord IGA en la distància, imposant-se amb autoritat en el tartan del penyal.

Van completar la nòmina d'or les de gairebé sempre, l'equip femení de bàsquet, que va signar un torneig perfecte sense encaixar cap derrota, i el tirador Joan Bagur, el millor en Olympic Trap individual, i en la modalitat per equips al costat de Sebastià Bosch, a més d'aconseguir el bronze en Automatic Ball Trap.

També va servir Gibraltar perquè Albert Torres es llevés el mal sabor de boca de Bermudes 2013, aconseguint un bronze en critérium, Núria Bosch aconseguí la seva tercera medalla de bronze, i com a targeta de presentació dels germans Mesquida, amb una plata individual per a Óscar, a més de la plata per equips i el bronze en dobles al costat del seu germà Álex.


A l'edició de Gibraltar els esports van ser: Atletisme, bàdminton, bàsquet, volei platja, ciclisme, judo, vela, tir de precisió, tir olímpic, squash, natació, tennis taula, bitlles, tennis i triatló.

Menorca va participar en tots els esports a excepció de squash i bitlles.

 

caption
INFORMACIÓ  
Posició de Menorca  11ª de 22
Medalles d'Or  8
Medalles de Plata  10
Medalles de Bronze  13
Total  31

 
Documents i enllaços relacionats
Resultats Gibraltar 2019
Patrocinadors           
Island Games Menorca
Consell Insular de Menorca
Pl. Biosfera, 5
07703 - Maó (Menorca)
Tel. general +34 971 35 60 50
Tel. esports +34 971 36 08 49
E-mail: info@igamenorca.es
Vols estar al dia sobre els IGAs? Subscriu-te amb el teu correu electrònic i et remetrem informació periòdica sobre tot el que es mou al voltant dels Island Games
Subscriu-te